Søheden Skov - Lunken

Rød rute - Jyske Aas - Søheden Skov
Vært

Søheden Skov - Lunken

Søheden Skov - Naturskolen Lunken - Stjerneplads Nord - Kært barn har mange navne. Uagtet dette er det et fantastisk sted at tage på udflugt med familien, hvis naturoplevelsen er i højsædet.!

Er du til overnatning i det fri er den nordlige stjerneplads et oplagt bud. Der er nyrenoverede offentlige toiletter, en ny og spændende naturlegeplads, stor bålplads med grill, rindende vand og helt nye shelters. Disse findes både i skoven og ved Naturskolen "Lunken". Herfra er der også rig mulighed for at vandre eller cykle, da både Hærvejens vandre- og cykelrute går gennem Søheden Skov. Der udgår også en nyrenoveret 3 km lang (rød rute) natursti fra Naturskolen, der leder dig forbi et væld af unikke naturolpevelser.

Du er velkommen til at ride på de anlagte grusveje i Søheden Skov.

Søheden Skov er et ægteskab indgået af Brønderslevs Kommunes Søheden Plantage og Naturstyrelsens skovejendom Lunken. Sammenlægningen, som nu er det integrerede naturområde Søheden Skov, udgør et sandt eventyr af varieret, kuperet natur, af skov og åbne arealer midt i den Jyske Aas. 

I relation til Jyske Aas projektet tegner søheden skov og Naturskolen Lunken Stjerneplads Nord, hvor adgangen til unikke naturoplevelser er i højsædet.

 

Noget af det du kan opleve i området...

Fotoskjul til ådyr
Stålormesti

 

Contact information

Kontakt

Søheden Skov
Håndsbækvej 144

zip_city_full

9740
Jerslev