Kultur café Jyske Aas

Vært

Kultur café Jyske Aas

Kultur Café Jyske Aas har altid åben Søndag kl. 12-16. Her serveres lette frokostanretninger, kaffe og kage. Kom endelig og besøg os - vi er her for dig og din familie..!

Kultur Café Jyske Aas er en ny cafe i Dronninglund, som du finder på Hovedgaarden bag de grønne porte. I højsæson er der mere åbent end blot søndage...

Foruden gode ting til at stille sult og tørst, er cafeen bemandet med frivillige der ved en masse om de oplevelser der er at finde i og omkring Jyske Aas. De frivillige kan anbefale ture – og bestilte ture med guide. Tag en snak med dem og få idéer til, hvad der er spændende for ndetop DIG at se i jyske aas. 

I caféen er der altid udstillet mindre værker fra områdets lokale kunsthåndværkere og gårdbutikker og lidt salg af specialartikler fra disse. 

Rummet ved siden af Cafeen er indrettet til infolokale, der altid er åbent. Her kan du finde turisinfo om de mange oplevelser i Jyske Aas. Der er også adgang til Toilet. (også handicaptoilet) 

Det er muligt at sidde udendørs ved midre caféborde. 

 

En levende fortælling
får vore gæster til at se al ting tydeligere og at få øje på detaljen. Det er også muligt at bestille foredrag med illustration og små ture med fortælling i nærområdet, f.eks. om Dronninglund kirke, kirkegård og naturen der omkring.

 

Cykel udlejning.
Jyske Aas har 6 voksencykler og 2 børnecykler, som kan efterspændes en voksencykel, når barnet bliver træt. Cyklerne bestilles på 2446 9330.

 

Specialarrangementer... 

Caféen kan dække op til 50 personer i selve Café lokalet, der kan bookes til særlige arrangementer og serveringer. Ring til os og vi tager en snak. 

 

 

Contact information

Kontakt

Kultur café Jyske Aas
Slotsgade 2 st.

zip_city_full

9330
Dronninglund